Over Wwwebz

Mag ik me even voorstellen?

Marcel Binken

Prettig kennis te maken! Ik ben Marcel Binken en ik ontwerp en bouw websites en webwinkels. Wwwebz (spreek uit weps) is mijn bedrijf.

Ik heb al veel verschillende beroepen gedaan. Ik ben begonnen als tandtechnicus, een mooi vak waarin je van vele markten thuis moet zijn. Vanuit de tandtechniek ben ik de commercie ingerold. Ik heb jaren voor tandtechnische en tandheelkundige groothandels en fabrikanten mogen werken als accountmanager en sales manager, zowel nationaal als internationaal.

Het leven kan raar lopen en zo kwam ik in contact met RE/MAX. Ik besloot de tandjes vaarwel te zeggen en mij in de makelaardij te storten; en periode waar ik nog met veel plezier op terug kijk. Makelen is zo’n ontzettend leuk beroep.

Tijdens mijn makelperiode maakte ik mijn eerste website, gewoon voor de fun. Nooit had ik kunnen vermoeden dat ik daar ooit mijn beroep van zou maken.

Helaas kreeg ik grote problemen met mijn voeten. In 2012 ben ik, ten gevolge van vaatlijden, beide onderbenen kwijtgeraakt. Na een jaar keihard revalideren ben ik uiteindelijk weer rechtop gekomen en loop ik dus nu op protheses ( en ja, ik cross ook vaak in de rolstoel uiteraard).

In een rolstoel is makelaar zijn uiteraard geen doen. Maar websites maken dat ging uiteraard wel. Een gedegen extra opleiding gaf de goede basis om vertrouwd met websites verder aan de slag te kunnen gaan. Inmiddels heb ik vele WordPress websites gebouwd, van groot tot klein, voor hele grote bedrijven maar ook voor ZZP’ers.

Graag maak ik voor jou ook een mooie website. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel (06) 42 08 83 87 of mail naar info@webbureau-wwwebz.nl.

Marcel Binken

De websites van Wwwebz

WordPress Websites

Webbureau Wwwebz - WordPress Websites

vanaf € 495,-

Meer over WordPress Websites

WooCommerce Webwinkels

Webbureau Wwwebz - WooCommerce Webwinkels

vanaf € 2.200,-

Meer over WooCommerce Webwinkels

Wwwebz garandeert:

 Moderne websites die klaar zijn voor de toekomst

 Dat de websites er op mobiel ook mooi uitziet

 Websites die geheel op jouw wensen zijn afgestemd

 Pro-actieve hulp bij bouw en uitbreiding 

 Veilige websites voor jou en je bezoekers

 Goede snelle hosting op WordPress afgestemd

 Geen addertjes onder het gras. De prijs is de prijs

Ja ik wil meer info